Klussenbedrijf Nederland, waar u alle klussenbedrijven vindt

Over ons

Bins Bouw- en Schilderwerken
Bins Bouw & Schilderwerken, Meesters in Kleur en Perfectie

Het betere schilderwerk gaat verder dan schilderen alleen. Onze toegevoegde waarde zit juist in wat u niet direct kunt zien. Onze medewerkers staan voor het nakomen van afspraken, het gebruik van de beste materialen en het hanteren van een eerlijke prijs. Daar ligt de kracht van Schildersbedrijf Bins!

- Schilderwerk
- Plafond- en wandafwerking
- Enkele en dubbele beglazing
- Vervangen van kozijnen, ramen, deuren
- Deelvervangingen aan kozijnen en ramen
- Kleinschalig timmerwerk
- Vervangen van hang- en sluitwerk conform politiekeurmerk
- Onderhoud voor particulieren

Wij verzorgen niet alleen uw schilderwerk maar pakken ook onderhoudsklussen op als houtrot, een nieuw kozijn, deur of beglazing. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in het plaatsen van dubbele beglazing zodat u kunt rekenen op een comfortabele isolatie in temperatuur en geluid. Kortom alles in één hand bij de schilder die oog heeft voor uw persoonlijke woonwensen.

Onderhoud voor particulieren

U wilt voor uw eigen huis natuurlijk alleen het beste. Zowel in kwaliteit als beleving. Welke verfsoort, welke kleur enz. Onze vakmensen voorzien u kosteloos van het beste advies en denken graag met u mee. Dat wij gaan voor de beste kwaliteit spreekt natuurlijk voor zich. We geven dan ook niet voor niets een keiharde garantie op ons werk.

Onderhoud zakelijke markt

Bins Bouw & Schilderwerken gaat voor kwaliteit! Niet voor niets hanteren wij veelal in combinatie met de verffabrikant een kwaliteitsgarantie. Er wordt gewerkt met de beste producten (zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Evert de Koning). Of het nu gaat om een woningbouwvereniging, beleggingsmaatschappij of een organisatie in de zorg, onze medewerkers werken klantgericht en spreken de taal van de opdrachtgever.

Renovatie

Bij renovatie gaat het om flexibiliteit. Voor met name project ontwikkelaars (www.castillo-realestate.nl), huiseigenaren, makelaars ( www.raat.com ) en woon/zorgstichting projecten stellen onze specialisten alles in het werk als het gaat om houtrot- en betonreparaties, het vervangen van kozijnstukken, nieuwe ramen en deuren, het leveren en plaatsen van isolerende beglazing, schilderwerk etc. De voorbereiding, planning en uitvoering vragen om een hoge mate van zorgvuldigheid waarin wij graag onze betrokkenheid tonen. Ook voor het in bouwteam verband uitvoeren en begeleiden van grootschalige woonverbeteringen (zoals vervangen CV, sanitair, keukens, mechanische ventilatie e.d.) in combinatie met eerder genoemde activiteiten is ons niet vreemd.

Nieuwbouw

Voor hoofdzakelijk aannemersbedrijven en bouwbedrijven verzorgen onze specialisten het plaatsen van reguliere en isolerende beglazing evenals schilderwerk en plafond- en wandafwerking. Met volledige en heldere calculaties en het realiseren van een flexibele planning vormen wij dagelijks een sterke partner voor onze groeiende kring van vaste opdrachtgevers.

Milieu

Wij denken aan het milieu. Door de toepassing van milieuvriendelijke verven en materialen kunnen wij milieubewust schilderwerk voor u uitvoeren. Ook het verantwoord afvoeren van verfresten en chemicaliën heeft steeds onze aandacht en zorg.Specialisten in Totaal Onderhoud

Bins Bouw- en Schilderwerken
Lijnbaansstraat 5
3241GN MIDDELHARNIS

Tel.: 0187-847690
Mob.: 0642-737508
E-mailadres: info@binsschilderwerken.eu
Internet: www.binsschilderwerken.eu